Marknadsansvarig till Form o Miljö

Form o Miljö är en av Sveriges ledande leverantörer av inredning till skola och förskola, vård och omsorg. Form o Miljö söker nu en temporär marknadsansvarig under ett föräldravikariat med möjlighet till förlängning.  Du kommer i din roll att ansvara för all Form o Miljös marknadsföring.

 

Din roll

Du är en del av affärsstödsgruppen och ansvarar för all marknadsföring och kommunikation för företaget. I rollen ingår allt ifrån att planera, samordna och genomföra marknadsaktiviteter som mässor och eventuella events. Fotografering av referensobjekt, samt studiofotografering av möbler. Kommunicera med kunder via sociala medier, mailutskick och postala utskick. I din roll ingår även att operativt följa upp marknadsbudgeten. Uppdatera och utveckla Form o Miljös hemsida samt bidra till FoMs digitala utveckling. Ta fram kommunikationsmaterial så som kataloger och broschyrer tillsammans med resten av affärsstödsgruppen.

Rollen är placerad på Form o Miljös kontor på Södermalm i Stockholm. Du rapporterar till Form o Miljös VD.

 

Vem är du?

Vi söker dig med relevant marknadsutbildning och/eller arbetslivserfarenhet av liknande tjänst. Rollen kräver god datorvana samt kunskaper i Power Point, Photoshop, InDesign och Excel. Vi vill även att du har goda kunskaper inom svenska i både tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba med Apsis, Magento och PIM.

Som person är du strukturerad, har ett prestigelöst förhållningssätt samt är van vid att självständigt driva projekt från start till slut. Du är utåtriktad och trivs med variation samt ha en positiv utstrålning.

 

För den här tjänster är det en fördel med körkort.

 

Titel: Marknadsansvarig

Anställningsform: Föräldravikariat – heltid.

Anställningstid: från 1 januari 2019 och ett år framåt med möjlighet till förlängning

Löneform: Fast

Placering: Södermalm, Stockholm

 

Välkommen med din ansökan! CV och personligt brev skickas till:

Kontaktperson: Corina Brito

E-post: corina.b@formomiljo.se

 

Om Form o Miljö

Form o Miljö är ett företag som säljer möbler & Inredning till skolor, förskolor samt vård & Omsorg. Företaget startade 1994 och är idag ett välkänt namn i sin bransch med en omsättning på drygt 100Mkr. Form O Miljö har avtal med SKL Kommentus i Sverige.

Kunderna finns inom både privat och offentlig sektor. Företaget har kontor på Alsnögatan på Södermalm, kunderna finns i hela Sverige men merparten i Stockholmsområdet.

Form o Miljö ingår i koncernen North Investment Group.